Ο Τόσε Oνσέφ βρίσκεται στην Κέρκυρα και υπογράφει στον Φαίακα - «Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα...», δήλωσε στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Τόσε Oνσέφ βρίσκεται στην Κέρκυρα και υπογράφει στον Φαίακα - «Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα...», δήλωσε στο greekhandball.com



Στην Κέρκυρα για λογαριασμό του Φαίακα βρίσκεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greekhandball.com, ο πλέι μέικερ, Τόσε Ονσέφ. Οι νησιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 23χρονου παίκτη από την Β. Μακεδονία και σύντομα, μάλιστα, αναμένεται να... πέσουν υπογραφές.





Ο Ονσέφ (1.83 ύψος) ξεκίνησε την πορεία του στο χάντμπολ από την Βαρντάρ (Β. Μακεδονία) και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Πέλιστερ (Β. Μακεδονία). Ακολούθως, την σεζόν 2018-19, φόρεσε την φανέλα της γαλλικής, Βερνουιλέ, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην επίσης γαλλική, Σαίντ-Μαρσέλ Βερνόν.
«Έφτασα χθες (23/01) στην Κέρκυρα, από την Γαλλία. Άκουσα καλά πράγματα για τον Φαίακα και γι' αυτό αποφάσισα να ταξιδέψω στο νησί», τόνισε ο Ονσέφ μιλώντας στην ιστοσελίδα μας και επεσήμανε ακόμα: «Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους, διότι με έχουν δεχθεί εγκάρδια, πρόκειται για καλούς χαρακτήρες». Όσο για το αν είναι η πρώτη του φορά στην Ελλάδα, ο ίδιος υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Ήρθα ξανά το καλοκαίρι, για διακοπές. Στην Κέρκυρα, όμως, είναι η πρώτη μου φορά. Μού αρέσει το νησί και ελπίζω να είμαι χαρούμενος εδώ (σ.σ. στην Κέρκυρα), καθώς επίσης και να τα πάμε καλά στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος της Handball Premier».

Πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα του Ονσέφ

No comments