Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην κορυφή ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην κορυφή ! ''

 


Η ανδρική ομάδα της ΑΕΚ ξεκινά την Δευτέρα 1 Αυγούστου την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με συγκέντρωση και προπόνηση στην αίθουσα '' Κασιμάτης '' στο ΟΑΚΑ ( κεκλεισμένων των θυρών για ΜΜΕ και φιλάθλους ) και ο διοικητικός ηγέτης της, Σταμάτης Παπασταμάτης  με την τοποθέτηση του στο greekhandball.com  έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν :

''  Μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι και λαμβανομένου υπόψιν ότι εκείνη η ομάδα έκανε το  κύκλο της, ξεκινάμε μία νέα χρονιά, έχοντας όπως σε κάθε σεζόν στόχο το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και οπωσδήποτε μία πολύ καλή πορεία και στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ, άλλωστε, κάθε χρόνο προσπαθεί και θέλει να διακρίνεται παντού. Η ομάδα είναι ανανεωμένη, φρεσκαρισμένη, με παίκτες που έχουν διάθεση και δίψα για τίτλους, με νέο προπονητή που θέλει και αυτός να κάνει τα πρώτα βήματα του ως πρώτος προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα και επιθυμεί ασφαλώς να πάνε τα πράγματα όπως πρέπει. Υπάρχει θετική ενέργεια και διάθεση, ξεκινάμε αισιόδοξα για να πετύχουμε τους στόχους μας ''.

Ο ίδιος αναμφίβολα πικράθηκε από τον απολογισμό που είχε για την ομάδα του η τελευταία σεζόν, καθώς, το ιστορικό τρεμπλ της περιόδου 2020-2021 ακολούθησε η σεζόν 2021-2022 δίχως τίτλο.

Ωστόσο, διατηρεί την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία του, κυρίως την πίστη του στις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί ως αφοσιωμένος φίλος της ΑΕΚ και ηγέτης του τμήματος που αναγεννήθηκε χάρη σε εκείνον  :

'' Από τη στιγμή που αγαπάς μία ομάδα, κοιτάς μόνο μπροστά.  Μπορεί να αισθάνθηκα πέρσι αρνητικά συναισθήματα, έντονη ενόχληση και πικρία, αλλά, κοιτάμε μπροστά, το παρελθόν είναι παρελθόν και το χρησιμοποιούμε μόνο για να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε. Μας απασχολεί πλέον το παρόν και το μέλλον και νοιαζόμαστε ώστε να φέρουμε την ΑΕΚ ξανά εκεί όπου ήταν και πρέπει να είναι, στην κορυφή. Και εκεί θα επιστρέψει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο ''. 


3 comments

Anonymous said...

Αγαπητέ κύριε ακόμα περιμένουμε το κλειστό που θα ήταν έτοιμο εδώ και πέντε χρόνια. Τα χρήματα κάποτε θα τελειώσουν γιατί αυτοί που τα δίνουν θα τελειώσει η δουλειά τους στην Ελλάδα.Κουραστηκαμε με τους συνεργάτες σου και με τους μεγαλομανατζαρεους που πουλάνε το παραμύθι....Κουράζετε τον κόσμο με τα συνεχόμενα λάθη, σας βαρέθηκαν όλοι.

leontas 021 said...

α) Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι η μερίδα των μιζεροhaters. Ευτυχώς στο ποδόσφαιρο τα διαρκείας δεν έχουν κόφτη και στη γηπεδάρα θα έχει μόνο οπαδούς.

β) Οι μιζεροhaters διαφωνούν με τον Τίγρη γιατί είναι ωραίο το γήπεδο αλλά ακριβά τα διαρκείας. Κάποιοι διαφωνούν και γιατί δεν τους αρέσει ο Μάνταλος. Διαφωνούν με τον Αγγελόπουλο γιατί είναι φτηνά τα διαρκείας αλλά μακριά το γήπεδο. Διαφωνούν με τον Αλεξίου γιατί καλούνται να πληρώσουν 20€ κάρτα φίλου για να είναι η ΑΕΚ ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος πράγμα που θεωρούν άχρηστο. Αλλά ότι θα διαφωνούσε "αεκτζής" με τον ΜπαμπαΣταμάτη που έχει διπλάσιο μπάτζετ από τον οσφπ και φέρνει κούπες και έφτιαξε και χάντμπολ γυναικών με 5 ως τώρα δυνατές προσθήκες (χωρίς την Τσάκαλου) και ενίσχυσε και το βόλλευ γυναικών είναι όντως εντυπωσιακό...

Anonymous said...

Ολα καλά με τις ακαδημίες τι γίνεται όμως κανένα σοβαρό προπονητή θα έχουν τη νέα χρονιά ή θα κάνουν πάλι κουμάντο τα γνωστά παρεάκια ;