Αρνητική έκπληξη στην ΑΕΚ για Δημητρούλια ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρνητική έκπληξη στην ΑΕΚ για Δημητρούλια !

 


Αρνητική έκπληξη όσο και θυμηδία προκάλεσαν στην ΑΕΚ ( και όχι μόνον...) αιτιάσεις που  επικαλέσθηκε ο αποπεμφθείς από την Ενωση προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας, σε μακροσκελέστατη συνέντευξη που παραχώρησε σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο.

Κύκλοι της ΑΕΚ βεβαιώνουν ότι, ανεξάρτητα από την εικόνα και τις εντυπώσεις που έχουν σχηματίσει, δεν  περίμεναν ποτέ ότι ο προπονητής ( που, με την πλήρη αρωγή και υποστήριξη της ΑΕΚ και προσωπικά του Σταμάτη Παπσταμάτη, συνέδεσε το όνομα του και αναμφίβολα κέρδισε πόντους καριέρας με το ιστορικό περσινό τρεμπλ ) ''θα έσταζε χολή για την Ενωση και ανθρώπους της, με αναφορές διακρινόμενες από εμπάθεια και με προφανείς όσο και πάμπολλες ανακρίβειες ''.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσθέτουν ότι  δεν περίμεναν ποτέ τέτοια επίδειξη ασέβειας, εκφράσεις μικροπρέπειας, τέτοια αποποίηση ευθυνών και μιλούν περί αχαριστίας. 

«Εμείς στην ΑΕΚ σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί και ουδέποτε βγάλαμε κάτι εναντίον τους ή θελήσαμε να δημοσιοποιήσουμε τι πραγματικά συνέβαινε προκειμένου να καλύψουμε λάθη και παραλείψεις. Εμμένουμε και τώρα σε αυτή την τακτική, αλλά διατηρούμε επιφυλάξεις για το τι θα πράξουμε στο άμεσο μέλλον. Γιατί έχουμε απαντήσεις σε όλα και με αποδείξεις και όχι λόγια του αέρα. Ο πρώην προπονητής μας έφυγε επειδή απέτυχε ξεκάθαρα τη φετινή σεζόν, επειδή για το κακό κλίμα είναι ο προπονητής υπεύθυνος κι επειδή μιας και του αρέσει να αναφέρεται σε μπάτζετ, είχαμε το υψηλότερο μπάτζετ στην Ελλάδα αλλά δεν το αποδεικνύαμε στο γήπεδο. Παρόλο αυτά, σεβόμενοι τα τρία χρόνια συνεργασίας, δεν στραφήκαμε εναντίον του. Αν εκληφθεί αυτό ως αδυναμία, θα αποκαλύψουμε τα πάντα» επισημαίνουν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ. 



No comments