Συλλογή ειδών για την “Κιβωτό του Κόσμου” από τον Πρωτέα Άρτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συλλογή ειδών για την “Κιβωτό του Κόσμου” από τον Πρωτέα Άρτας

Την “Κιβωτό του Κόσμου” στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων θα επισκεφτούν την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 οι παίκτες της αντρικής ομάδας και τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων του Πρωτέα Άρτας.

Η “Κιβωτός του Κόσμου” είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

Σκοπός της επίσκεψης των αθλητών του συλλόγου, εκτός από τα αθλητικά ιδεώδη να προάγουν και
την κοινωνική ευαισθησία. Με την επίσκεψή αγάπης, στην “Κιβωτό του Κόσμου”, θα υπάρξει η ευκαιρία στα παιδιά του συλλόγου αλλά και στα παιδιά που ζουν εκεί, παιδιά που είχαν ανάγκη από μια καινούργια οικογένεια, να μοιραστούν ώρες χαράς και διασκέδασης.

Αυτό το χρονικό διάστημα οι ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών στην “Κιβωτό” είναι:
·       Ατομικοί χυμοί και
·       Είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι, οδοντόκρεμες, κτλ)


Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των παραπάνω ειδών μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 697 797 1798. Η συλλογή των πραγμάτων θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας κατά την διάρκεια των αγώνων play off της ομάδας στις 2 & 9 Απριλίου 2016 από τις 5 – 8 μ.μ.

No comments