Τελευταία νέα

Σημαντική νίκη για τον ΒΑΟ Λουτρακίου

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας κατέκτησε η ομάδα του Γιάννη Πανούση.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ  έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ανάγκασε με συμπαγή άμυνα την ομάδα του Ναυπλίου σε μεγάλες επιθέσεις και δύσκολα σουτ, παίρνοντας ισχνό προβάδισμα 2-3 τερμάτων.

Η αναποτελεσματική τελική προσπάθεια των παικτών του ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ στις ευκαιρίες που παρουσιάσθηκαν για να τελειώσουν το ματς από
νωρίς, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν στο γκολ 12-11,  το όποιο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Βυζαντινού μπήκαν πολύ δυνατά με σαφείς διαθέσεις να τελειώσουν το παιχνίδι και με καλή αμυντική λειτουργία και αιφνιδιασμούς, αύξησαν τη διαφορά στα 5 γκολ με το σκορ να διαμορφώνεται 17-12 στο 37 λεπτό. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα με το 26-22 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Συνθέσεις
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ο (Ι.Πανουσης) Αικατερίνης Γρ. (6), Πλιακούρας Χ. (1), Γκίκας Μηνάς (6), Κάπης Α. (1),Καρακώστας Α.  (2),  Φύττας Γ. ,Καπνιστής Ι.(1) , Αντωνίου Καροβελλος Γ. , Γρουμπός Ι, Μπέκος Ε. (1), Οικονόμου Ε. (4), Φίλης Α. (4)

ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ( Ι.Χρυσοπουλος) Κορολης Β,Συντρικος Ι, Ρουμελιωτης Ν (6) Παππας Ιωανν  (2)  Κορολης Βλ , Αιβαλιωτης , Αρσενοπουλος  (8), Αργυροποπυλος , Νιχατασης Σωτ, Zukovic Stefan (1), Mιχος Παν. (4) , Πορφυρης Παν. Τσεχαγιας

Δίλεπτα 6-5   Πέναλτι 7/6  -  5-4
Διαιτητές  Βήτας Αχιλλέας –Σκλαβενίτης Γεράσιμος  του Συνδέσμου Αθήνας

No comments