Διοργανώσεις EHF: Γκρουπ δυναμικότητας και ημερομηνίες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διοργανώσεις EHF: Γκρουπ δυναμικότητας και ημερομηνίες

Άνδρες: Στα δύσκολα Διομήδης, ΑΕΚ, Αερωπός. Απευθείας στους 16 οι ΑΣΕΔ και ΠΑΟΚ
Γυναίκες: Γιαννιτσά, Ν. Ιωνία, Άρτα ξεκινούν από τον πρώτο γύρο. Η Ορμή στη φάση των 32
Ανακοινώθηκαν από την EHF τα γκρούπ δυναμικότητας των ομάδων σε άνδρες και γυναίκες, που θα συμμετέχουν στο EHF Cup και Challenge Cup την αγωνιστική χρονιά 2012/2013. Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποιήθηκε χθες ο Διομήδης και η ΑΕΚ ξεκινάνε από την πρώτη φάση του Men EHF Cup (36 ομάδες), με τον Διομήδη  επικεφαλής των ισχυρών να χάνει για μια θέση την απευθείας πρόκριση του στον δεύτερο προκριματικό γύρο και την ΑΕΚ στο δεύτερο γκρούπ δυναμικότητας να αναμένει από την αρχή ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Αντίθετα στο Men Challenge Cup o ΑΣΕ Δούκα και ο ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενοι την κατάκτηση της
περυσινής διοργάνωσης από τον Διομήδη, προκρίνονται ως επικεφαλής των ισχυρών, απευθείας στους 16, ενώ ο Αερωπός προκρίθηκε απευθείας στην 3η φάση (20 ομάδες) μπαίνοντας στο γκρουπ των ισχυρών.
Στις γυναίκες στο Women EHF Cup η Ορμή ξεκινάει από τη 2η φάση των 32 και ο Μέγας Αλέξανδρος από την πρώτη φάση. Σε Women Cup winners και Women Challenge Cup αντίστοιχα, Ν. Ιωνία και Άρτα θα ξεκινήσουν από νωρίς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

No comments