Βύρων Παπαδόπουλος: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βύρων Παπαδόπουλος: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ"

Δηλώσεις Βύρωνα Παπαδόπουλου- Ημερίδα ενημέρωσης Εθνικών ομάδων- Προπόνηση κλιμακίων


Ο αριστερός εξτρέμ της Εμπορ Ροστόκ Βύρωνας Παπαδόπουλος –που ολοκλήρωσε νωρίτερα τις υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Γερμανία και ενσωματώθηκε με την Εθνική- σχολίασε: «Αυτές τις τρεις ημέρες προετοιμασίας θα δώσουμε όλη την προσοχή μας και όλη μας τη συνέπεια. Η επόμενη κλήση μας είναι το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη ενόψει του πρώτου αγώνα με την Κύπρο στη Μίκρα στις 4 Ιανουαρίου. Πάνω από τις γιορτές είναι η εθνική ομάδα η οποία είναι ένα κράμα παλιών και νέων παικτών και μας βρίσκει όλους ενωμένους στον κοινό σκοπό να βοηθήσουμε την ομάδα για την πρόκριση.

Συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις στο ΔΑΚ Συκεών της Εθνικής Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 με αντιπάλους Κύπρο (4 Ιανουαρίου- Μίκρα 3, 8 Ιανουαρίου Λευκωσία) και Βοσνία (11 Ιανουαρίου- Γκόραζντε, 15 Ιανουαρίου- Μίκρα 3) για τον 6ο όμιλο. Σήμερα ενσωματώθηκαν και οι Γιώργος Ζαραβίνας, Νίκος Ριγανάς, ενώ Χριστόφορος Μπακαούκας και Νίκος Κοκολοδημητράκης απουσιάζουν για επαγγελματικούς λόγους και εφόσον επιλεγούν στην 19αδα (από τους 22 που έχουν κληθεί αρχικά) για τα επίσημα παιχνίδια θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας από την Πρωτοχρονιά, όπως εξάλλου και οι «λεγεωνάριοι» Κώστας Τσιλιμπάρης, Σπύρος Μπαλωμένος, Γιώργος Χαλκίδης, Αλέξης Αλβανός και Δημήτρης Τζιμούρτος.
*Σε φιλικό αγώνα η Βοσνία κέρδισε την Τουρκία με 36-30 ημχ (19-16)
ΑΥΡΙΟ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Με την ευκαιρία της έναρξη του προπονητικού camp της εθνικής ομάδας Ανδρών καθώς και την παράλληλη πραγματοποίηση προπονήσεων από τα κλιμάκια της εθνικής εφήβων και παίδων στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί αύριο (20:30-22:30) στη στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΓ Μίκρας «Ιωάννης Μελισσανίδης» υπό την αιγίδα της ΟΧΕ και με την συμπαράσταση του ΣΥΠΧΕ, Ημερίδα Ενημέρωσης Προπονητών για τις Εθνικές Ομάδες από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές των κατηγοριών Ανδρών, Εφήβων και Παίδων.

Ειδικότερα εισηγητές θα είναι οι: Γιώργος Κρανάκης (Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Ανδρών), Στέλιος Σεϊρεκίδης (Ομοσπονδιακός προπονητής εθνικής εφήβων), Παναγιώτης Ιατρούδης (Ομοσπονδιακός προπονητής εθνικής Παίδων).





ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ

Σήμερα στο κλειστό του Ιωνικού το διάστημα 14:00-16:30, όπως και το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου 2012 θα διεξαχθούν προπονήσεις του Νοτίου κλιμακίου της Εθνικής Εφήβων. Επίσης για το Βόρειο κλιμάκιο θα διεξαχθούν προπονήσεις στις 29/12/2011, 30/12/2011, καθώς και στις 4/1/2012, 5/1/2012 τις ώρες 13:00-16:00 στο κλειστό των Συκεών.

Ακόμα από χθές μέχρι και τις 30/12/2011, καθώς και την Δευτέρα 2/1/2012 (09:00-11:00) στο κλειστό του Καματερού πραγματοποιούνται προπονήσεις Νοτίου Κλιμακίου Παμπαίδων. Τον συντονισμό έχει ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Κώστας Κότσιρας.

1 comment

Anonymous said...

paixtara moy byrona......me sena mesa den yparxei periptosh....na mas plhsiasoyn oi papakyprianoi........stantaraki einai sto stoixhma.......toyn exoyn pei kai toy termatofilaka tis kyproy ti ekane perisei sto argos sto kypello....kai einai xesmenos........oso gia ton proponhth ths kyproy......tha koimate opos panta den tha parei xambari ti tha kaneis...den prolabenei na gyrisei kai to laimo toy na se dei..........apla mhn kaneis fasaria kai ton xsipnhshs......