Ευχές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευχές


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΧΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΙΛΑΦΑ
«Εκ μέρους του Δ.Σ. εκφράζω τις καλύτερες ευχές για τις γιορτές σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος. Εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή πρόοδο. Με την συστράτευση όλων το χάντμπολ θα συνεχίσει την πορεία του, παρά τα οικονομικά προβλήματα».

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο του χάντμπολ και ιδιαίτερα στους διαιτητές να περάσουν με υγεία και χαρά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Να αντλήσουν δύναμη, ώστε να επιστρέψουν ακόμα καλύτεροι στις υποχρεώσεις τους».

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΧΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ

«Απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο της Αττικής, αλλά όλης της Ελλάδας. Εύχομαι υγεία σε όλους. Όσον αφορά την ΕΣΧΑ προσπαθούμε να προχωρήσουμε ενεργά τις δραστηριότητες μας για το καλό του αθλήματος».

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΠΧΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΕΛΤΖΗ
«Εκ μέρους του Δ.Σ. των προπονητών εύχομαι στους ανθρώπους του χάντμπολ υγεία και προσωπική ευτυχία με μεγαλύτερη οργάνωση για έρθουν καλύτερες ημέρες, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια της Εθνικής ανδρών τον Ιανουάριο».
 
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΣΑΧ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΡΑΒΙΝΑ
«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο του αθλήματος και σε όλους τους αθλητές. Το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να είναι πιο ανταγωνιστικό και να σηματοδοτηθεί από βελτιωτικές αλλαγές από τους αθλητές οι οποίες θα προσπαθήσουν να γίνουν από τα όργανα. Όσον αφορά την διαιτησία εύχομαι οι διαιτητές να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους, αφού είναι αναπόσπαστο κομμάτι του χάντμπολ και να συνεχίσουν να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην πρόοδο του αθλήματος».

1 comment

Anonymous said...

ta lefta mas re