Τουρνουά Νέων στο Κατάρ. Ελλάς - Σλοβενία 21-33 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά Νέων στο Κατάρ. Ελλάς - Σλοβενία 21-33

H Eθνική μας ομάδα χαντμπολ νέων στην πρεμιέρα διεθνούς τουρνουά που γίνεται στο Κατάρ, ηττήθηκε με 33-21 από την Σλοβενία. Στο ημίχρονο η ελληνική ομάδα ήταν πίσω στο σκορ με 19-7.

Τα γκολ της εθνικής μας ομάδας πέτυχαν οι: Γιαννόπουλος 1, Ιωαννίδης 3, Κανδύλας 1, Κοκτσίδης 4, Κόντης 1, Κουτσικόπουλος 4, Νικολαϊδής 3, Τάτσης 3, Τζηράς 1, Ζαμπούνης 2.

Αύριο η ελληνική ομάδα παίζει στις 4μμ με την Πορτογαλία.

9 comments

Anonymous said...

nomizo oti to pagosmio tha einai jemprostiasma gia omospondia -proponhtes -pektais se ola ta epipeda[pragmatika tha me stenaxorish gia polla atoma pou jero ti agona exoun kanei]

Anonymous said...

Καλησπέρα κύριοι, με αφορμή το αρνητικό αποτέλεσμα της εθνικής πήρα την απόφαση να γράψω. Γενικότερα μπορεί να πει κάποιος ότι τα φιλικά δεν λένε και πολλά για την μετέπειτα πορεία της ομάδος αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ αρνητικό το μήνυμα από το Κατάρ. Μακάρι αύριο τα παιδιά με την Πορτογαλία (που για κάποιους που πιθανόν δεν ξέρουν ίσως είναι και καλύτερη ομάδα από την Σλοβενία σε αυτές τις ηλικίες αυτή τη στιγμή) να τα πάνε καλύτερα και να μην επηρεαστούν ψυχολογικά από το αρνητικό χθεσινό αποτέλεσμα.
Και αυτό το λέω διότι αυτά ίσως είναι τα τελευταία φιλικά που δίνει η ομάδα πριν το Παγκόσμιο.
Και κάτι ακόμα 10:35 ας αφήσουμε τα κακόβουλα σχόλια για τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια το αν θα τους βγει είναι και θέμα συνθηκών, συγκυριών αλλά και τύχης.

Περιμένω τεκμηριωμένα σχόλια φίλοι του Blog...
Καλή συνέχεια

Anonymous said...

Όποιος πει το παραμικρό κακό είναι κρετίνος. Παρά τους τόσους τραυματισμούς τα παιδιά σίγουρα παλεύουν και θσ συνεχίσουν να παλεύουν για την χώρα τους. Ούτε λεφτά θα πάρουν, ούτε τίποτα. Ας τους στηρίξουμε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Anonymous said...

nai re 1:08 egw lew na grapsoume oloi thetika sxolia... kai na sinexisoume na koroideuomaste metaksi mas... na kseftulistoume ligo akoma...

Anonymous said...

Ας επικροτησουμε τον Τατση που ειναι τετραπαχος και παιζει βασικο δεξι ιντερ και δεν μπορει να κουνηθει...Ο Κουτσικοπουλος και αυτος στον ...ογκο.Ξυπνατε ρεε...

Anonymous said...

...

Anonymous said...

mprrrrrrrrrrrrrrrr

Anonymous said...

ρε 3:08 δεν φταινε τα παιδια οι τελευταιοι που πρεπει να παρουν ευθηνη για την κακη εικονα που παρουσιασε αυτη η ομαδα σε ολα τα φιλικα και φυσικα και στην περιπτωση που κατι παει στραβα χτυπα ξυλο... δεν πηγαινουνε μονοι τους εκει... αφου τους λενε ελατε αυτοι πανε... τι να κανουν να πουνε "δεν ερχομαστε" μετα θα τους πουμε και προδοτες και κωλοπαιδα! ας φροντιζε η ομοσπονδια... αυτοι πρεπει να παρουν την ευθηνη... αυτοι περνουν τις αποφασεις... και φυσικα και την ευθυνη... ετσι ειναι η εξουσια μαγκες... εχει και ΕΥΘΥΝΕΣ!!!

Anonymous said...

o tsavdaridis tha kanei kamia dilosi?