ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ



Τα παιχνίδια της 3ης και τελευταίας ημέρας του 5ου τουρνουά του Αργους.

ΠΑΟΚ 27
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 26
Τα δεκάλεπτα: 3-2, 7-6, 13-9 (ημίχρονο), 17-14, 24-19, 27-26
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κότσιφας, Μυσιρλής 4, Παλάσκας, Γουργούμης, Μαραγκός 2, Αποστολίδης 2, Πετρίδης 6, Κοκώνης 2, Ιωαννίδης, Τσακίρης 3, Ναουμίδης, Ευαγγελίδης 4, Τροτσένκο 4.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χρήστος Γεροδήμος): Χρυσόπουλος, Ρέντας 2, Ρουμελιώτης, Χατζόπουλος 1, Γκούμας, Ελευθερίου, Τσούλος, Τρουπής 1, Σάβιτς 7, Γκουλές 2, Δημητρούλιας, Βίτγενς 1, Παπακυπριανού 7, Μλαντένοβιτς 5, Κοντούλης. Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, δίλεπτα: 2-2.

ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 31
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 24
Τα δεκάλεπτα: 5-5, 9-8, 13-11 (ημίχρονο), 20-15, 28-19, 31-24
ΚΟΛΕΓΙΟ (Ανδρέας Ανδρέου): Οικονόμου, Χριστοδούλου 2, Τσιβίκος 2, Πελαγίας 2, Σοφοκλέους 7, Νικηφόρου 6, Αργυρού 4, Τριμιθιώτης 1, Μίνα, Κύζης, Χριστοδούλου, Μαρκίδης 3, Στυλιανού 1, Σπύρου 1, Αντωνιάδης 2, Γιάγκοντιτς.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Ζόραν Ιβιτς): Χριστοδουλίδης, Κωστακίδης, Χατζόγλου 1, Ρεμπελάκος, Μπαντής 4, Δέλλιος, Μάντζος 1, Κουρουμλίδης, Βελίκοβιτς, Ναουμίδης, Βουτσάς 3, Αρβανιτίδης, Τζούφρας, Κορωνάς, Παπαδόπουλος 10.
Διαιτητές: Καραπάνος- Χρόνης, δίλεπτα: 4-4, πέναλτι: 2/4-1/2. Κόκκινη: 13:30 Μακρίδης (για ανάρμοστη συμπεριφορά).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ Ν. Ι. Η. ΤΕΡΜΑΤΑ
1. ΠΑΟΚ 5 2 1 0 88-86
2. ΔΙΟΜΗΔΗΣ 4 2 0 1 79-72
3. ΚΟΛΕΓΙΟ 3 1 1 1 84-82
4. ΦΙΛΙΠΠΟΣ 0 0 0 3 76-87

29 comments

Anonymous said...

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ. ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ 4 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΕΤΟΣ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ (??)

Anonymous said...

Καλή η νίκη μεσα στο Αργος αλλά οι νίκες που δίνουν τίτλο γίνονται(εαν γίνονται) μέσα στην Αθηνα με Πανελληνιο και Δουκα. Αρα κρατηστε ρε "καρντάσια" μικρό καλάθι που ονειρεύεσται και τιτλους!!!

Anonymous said...

e e e

o o o

protathlima kai kipello ston pirgo ton leuko!!!!!!!!!!!!!!!

forza PAOKARA!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Το είδα όλο το τουρνουά. Νεανική και πολύ δουλεμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς εμπειρία και αυτό μπορεί να το πληρώσει στο πρωτάθλημα, που η μπάλα σε πολλά παιχνίδια θα καίει. Και με το Κολλέγιο και με τον Διομήδη είχε αποκτήσει ασφαλή διαφορά (4-5 γκολ) και στο τελευταίο δεκάλεπτο παραλίγο να τα χάσει και τα δύο τα παιχνίδια. Και φανταστείτε ότι ο Διομήδης έπαιζε χωρίς τον Σλοβένο, Δημητρούλια, Τρουπή (έπαιξε μόνο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα) και τον Ολλανδό στο πάγκο το δεύτερο ημίχρονο. Μόνος του ο Παπακυπριανού έκανε πάρτυ

Anonymous said...

o dimitroulias mia xara epaize..kai an eisoun apo thn arxh tou tournoua tha evlepes o dhmhtroulias einai poli kaliteros apo ton sloveno pou xtypise.o diomhdhs einai fouska pou tha skasei.o paok me to treksimo kai thn epithetiki 6-0 tha skotwsi polles omades!!!!!!

Anonymous said...

Όλα θα φανούν στο πρωτάθλημα και συμφωνώ με την άποψη κάποιου προηγούμενου, καλό είναι εκεί στον ΠΑΟΚ να κρατήσουν μικρό καλάθι. Καλοί οι πιτσιρικάδες αλλά δεν έχουν το ειδικό βάρος να σηκώσουν την ομάδα σε δύσκολες έδρες. Και έκανε και το ολέθριο λάθος να αποκτήσει τον, με διαφορά, πιο αντιπαθητικό παίχτη του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν ταιριάζουν στην φιλοσοφία του ΠΑΟΚ τέτοιοι παίκτες. Ελπίζω ο Σειρεκίδης να βάλει στον πρωτάθλημα την παιχτούρα τον Σαουλίδη και να μην βλέπουμε άλλο την αστειότητα με τις "ποδοσφαιρικές" κάλτσες...

Anonymous said...

giati den kai to onoma tou tsakiri ton lene..........

Anonymous said...

Εσεις οι "ειδήμονες" σχολιαστές θα πρέπει να εξετάζεται κάτι πριν καταθέσεται άποψη. Πετάτε ένα στερεότυπο χωρίς καμία λογική και εξηγείτε τα πάντα. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Άπειροι πιτσιρικάδες οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στην Ελλάδα οι παίκτες 23-28 είναι πιτσιρικάδες!!! Όσο για το άπειροι... Κότσιφας-Εθνική Ελλάδος & πρωταθλητής με ΠΓΣ. Κοκώνης 2 χρόνια στην Α2 Ισπανίας(σε εκείνη την χώρα που τώρα μαθαίνουν Χαντ-Μπωλ!)& Κυπελούχος με Αθηναικό. Τσακίρης Εθνική Ομάδα και πρωταθλητισμό με Κιλκίς, Ναουμίδης πέρασμα από Σουηδία(Α1) που κάποιοι άλλοι ούτε από φωτογραφία δεν την έχουνε δεί! Ευαγγελίδης & Μισυρλής Εθνικές Ομάδες Ανδρών Α & Β , Πετρίδης,Αποστολίδης,Μαραγκός & Γουργούμης 4 χρόνια στην Α1 & 3η χρονιά Ευρώπη.Τον δε Σαουλίδη αν τον πείς πιτσιρικά μάλλον θα σε κεράσει για τα καλά σου λόγια. Α,να μην ξεχάσω και τον Ουκρανό που τώρα στα 31 του (1ος σκόρες πέρσι στην Ισλανδία) βγάζει δοντάκια!! Αυτά για την απειρία και τον χαρακτήρα, για να ξέρουμε τι γράφουμε όταν πατάμε το πληκτρολόγιο. Δεύτερο ζήτημα: Έχουμε υποτιμήσει στην Ελλάδα την αξία της δουλειάς στην προπόνηση.:"Είναι "μικροί", όχι αστέρια και δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίτλο". Τότε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα να το δίνουμε στην ομάδα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας να μην παίζουμε και 30 κουραστικούς αγώνες... Εγώ δεν λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί. Λέω όμως ότι τα ως τώρα δεδομένα δείχνουν ότι είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση διεκδηκητή, συνυπολογίζοντας και τον κόσμο του στην νέα έδρα.Άλλωστε 20 μέρες έμειναν, θα φανεί. Απλά με ενοχλούν οι καραμέλες που πιπιλίζουν κάποιοι αβασάνιστα γιατί έτσι τους βολεύει...Υ.Γ.εσύ που γράφεις για τον Τσακίρη, φαίνεται ότι δεν έχεις παίξει ούτε μπιρίμπα αδερφέ!! Μόνο κάποιος αντιαθλητικός δεν έχει υπόψιν του τις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλητή και της "τρέλλας" που κουβαλάει... Αυτά τα "λίγα" και κάθε αντίλογος δεκτός για συζήτηση χαντμπωλική και μόνο.

Anonymous said...

Προς ανώνυμος 6:25 πμ:

Ωραίο το παραλήρημα μεγάλε, αλλά ευτυχώς που σταμάτησες γιατί θα μας τον έβγαζες τον ΠΑΟΚ Ciudad Real παραλίγο. Λοιπόν:
1ον) Τα μόνα που έχουν πραγματικά αξία είναι αυτά που είπες για τον Κότσιφα (τεράστιο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ), τον Σαουλίδη και ενδεχομένως τον Τροτσένκο. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά φέρελπεις και πολλά υποσχόμενοι, αλλά σε καμιά περίπτωση έμπειροι και μεγάλοι παίκτες. Τρεις μήνες στη Σουηδία ή δύο χρόνια αναπληρωματικός στην Α2 Ισπανίας δεν σε κάνουν μεγάλο παίχτη. Άλλωστε γιατί γυρίσανε Ελλάδα άμα είχαν τόσο μεγάλα προσόντα?
2ον) Κανείς δεν σου είπε αδερφέ ότι δεν έχει πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τίτλο και ειλικρινά σου λέω μακάρι να πάρει. Απλά, είπα ότι στερείται εμπειρίας και σε τελική ανάλυση όλα θα φανούν στο γήπεδο όπως είπες και εσύ.
3ον) Οι ποδοσφαιρικές κάλτσες σε αθλητή handball φιλαράκι, μου χαλάνε την αισθητική, αλλά οκ, συμφωνώ μαζί σου, δεν έπρεπε να αναφερθεί. Όμως η άποψη μου για τον συγκεκριμένο δεν αλλάζει. Είναι μακράν ο πιο αντιπαθητικός παίχτης της Α1 και άμα θες κάνε ένα γκάλοπ να το διαπιστώσεις. Και αυτό έχει να κάνει με την συμπεριφορά του εντός γηπέδου (αντιαθλητικά χτυπήματα, βρισιές κ.λ.π.).

Anonymous said...

file kalitera na masas para na milas!!!!o naoumidis gurise gia na teleiwsei tin sxoli tou kai ston mellon thelei na ksanafygei eksw....o kokkwnis file pou ton les anaplirwmatiko ekane 2 gemates xronies stin ispania me panw apo 200 goal kai tis 2 xronies....an isoun eidikos tha ikseres kai tha empaines se site tis ispanikis ligkas kai na enimerwtheis....kai o logos pou gurise einai ena sovaro provlima ugeias tou patera tou(kardia)kai na parei tin douleia sta xeria tou....kalo einai na ksereis merika pragmata kai meta na vgazeis kakies gia toso euaisthita themata!!!oso gia ton tsakiri to paidi an itan tha pigaine stis pasareles kai oxi gia na paiksei handball....den imoun parwn sto tournoua alla nomizw oti o paok tha einai arketa antagonistikos sto fetino ptrwtathlima!!!

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω με τον προτελευταίο φίλο σε ότι αφορά τον Τσακίρη. Δεν τον ξέρω μέσα από το γήπεδο, καθώς έχω σταματήσει να παίζω αρκετά χρόνια τώρα, αλλά τον είδα στους τελικούς με τον Δούκα πέρσι, και μου έκανε εντύπωση το πόσο βρώμικος παίκτης ήταν. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά μιά φάση που ενώ τράβηξε ύπουλα εκτός φάσης αντίπαλό του, έπεσε κάτω μαζί του και έκανε δήθεν ότι τον είχε χτυπήσει εκτός φάσης ο άλλος στα γεννητικά του όργανα. Επειδή το όλο σκηνικό ήταν μακρυά από την μπάλα, και μόνο συμπτωματικά κοιτούσα εκεί, θυμάμαι ότι μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το γεγονός αυτό για τον Τσακίρη. Να προσπαθήσει να ξεγελάσει τους διαιτητές και να πάρει ένα άδικο σφύριγμα με αυτό τον τρόπο. Τελικά δεν δόθηκε τίποτα γιατί μάλλον και οι διαιτητές κοίταγαν αλλού και δεν ήταν σίγουροι. Αυτό που σας λέω είναι εντελώς αληθινό, και δεν έχει να κάνει με τίποτα οπαδικό, θα έλεγα το ίδιο για οποιονδήποτε παίκτη οποιασδήποτε ομάδας δρούσε έτσι.
Στο εξωτερικό τέτοιες πράξεις, όχι μόνο στο χαντμπολ, αλλά σε όλα τα αθλήματα είναι περιγέλαστες και από τους αντιπάλους αλλά και από τους ίδιους τους συμπαίκτες του πράττοντος. Εδώ αν ο Τσακίρης κατάφερνε και έπερνε σφύριγμα ξεγελώντας τους ρέφερι, θα έπαιρνε μάλλον συγχαρητήρια από αρκετούς. Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα. Το σωστό και καλό παιχνίδι πρέπει να είναι πάνω από στιγμιαία συμφέροντα.

Anonymous said...

Ειμαι αυτός που έκανα τον ΠΑΟΚ να μοιάζει CIUDAD REAL!!! Τι άλλο θ'ακούσουμε? Επειδή βλέπω ότι λίγοι μπορούνε να κάνουνε μια συζήτηση μη οπαδικού επιπέδου και να είναι του αθλήματος επανέρχομαι για δύο τρεις διευκρινήσεις: Ο φίλος που γράφει greeklish τα έγραψε σωστά για κοκώνη-ναουμίδη. Αλλά η φανατίλα σε κάνει να ανακαλύπτεις ανύπαρκτα στοιχεία για αποτυχημένες χρονιές κλπ. Διαβάστε και κανένα site, οχι μόνο αφορισμοί και σχόλια καφενείου. Το αστείο είναι ότι δεν είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ αλλά ούτε υπερασπίζομαι τον ΠΑΟΚ. Ομως δεν αντέχω την άγνοια και την καφρίλα. Ας δούμε και κάτι διαφορετικό ρε μάγκες! Δούκας, Πανελλήνιος άντε και Φίλλιπος, Κρανάκης ,Μάντζος και οι υπόλοιποι "προφέσορες" αυτή είναι η καραμέλα, το "ευαγγέλιο" των ιερών και οσίων του Ελληνικού Χαντμπωλ! Λες και καμία άλλη προσπάθεια δεν μπορεί να βρεί χώρο και αποδοχή(ασ πούμε το μοντέλο του ΠΑΟΚ με πολλούς καλούς Έλληνες και έναν πραγματικά ποιοτικό ξένο ) Μακάρι να παέι καλά, για πολλούς λόγους που μπορούν να βοηθήσουν το άθλημα που αγαπάμε!
Υ.Γ.2: φτάνει η χολή με τον Δημητράκη τον Τσακίρη. Τόσα χρόνια οι υποκριτές όλοι κάνανε κο-κο-κο με τους Κ.Αιβαλιώτη,Πολίτη,Γιούπη,Μπακοπουλαίους,Λιγνοξυλάκηδες και Βρεττούς και δικάζουνε τον κακό του χωριού. Ο προηγούμενος μας κατέθεσε και "προσωπική εμπειρία" αλά Τριανταφυλλόπουλος για να μας πείσει!! Εντάξει θα το απονείμουμε το πρωτάθλημα στον Δούκα ή στον Πανελλήνιο και τους συνάυτώ συντελεστες(προπονητές,μεγαλοπαράγοντες, ελαφρά ευννοούντες διαιτητές)για να μείνουν ήσυχοι όσοι ανυσηχούν για το καλό του αθλήματος. Α,να μην ξεχάσουμε να δώσουμε και το Κύπελο από τώρα στον Διομήδη γιατί έχει κάνει και μεγάλη επένδυση!! (Λες και οι υπόλοιποι δεν βάζουν λεφτά αλλά μάρκες απ'την ΜΟΝΟΠΟΛΗ!)
εαν χρειαστεί επανέρχομαι... Κώστα γράψε κι εσυ την άποψη σου. Δημοσιογράφος και blogger δεν είναι μόνο ειδησιογραφία, είναι και άποψη. Κι εσύ σίγουρα έχεις και για αυτό που "συζητάμε". Περιμένω λοιπόν...

Anonymous said...

o gioupis exei katantisei o perigelos tou ellinikou handball!!!!to pswnio pou kouvalaei den to exei kanenas ellinas paixtis!!!!!sto argos pali mas ekane kai gelasame......

Anonymous said...

Εντάξει φίλε, θα συμφωνήσω ότι όλοι αυτοί που λες είναι έτσι,Αϊβαλιώτιδες, Πολίτιδες, Γιούπηδες και όλοι που αναφέρεις. Και δεν τους απαλλάσω ούτε θα τους υπερασπιστώ. Πες μου όμως και συ ότι ο Τσακίρης είναι βρωμιάρης παίκτης, για να δείξεις ότι δεν έχεις τσίμπλα στα μάτια σου. Κάτι σε ενόχλησε για τον Τσακιράκο, συμβαίνει κάτι που δεν το ξέρουμε;

Anonymous said...

Ναι, ο Γιούπης σε έκανε να γελάσεις στο Άργος. Ενώ ο Τσακίρης που κατάφερε σε 5 λεπτά να τσακωθεί με όλους τους παίκτες του Κολλεγίου δεν σε έκανε να γελάσεις? Καλά λέει ο προηγούμενος, καλό είναι να βγάλουμε την τσίμπλα από τα μάτια μας και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ ο άνθρωπος τις χρονιές που έπαιζε στο Κιλκίς σκυλόβριζε τους παίκτες του Φιλίππου που υποτίθεται ότι ήταν και συμπαίκτες παλιότερα.

Anonymous said...

Ποιός έβγαλε κακίες ρε φίλε (με τα greeklish) για ευαίσθητα ζητήματα? Δεν μίλησα ποτέ για προσωπικά προβλήματα ούτε του Κοκκώνη (μακάρι να τα ξεπεράσει το παιδί) ούτε κανενός άλλου αθλητή ούτε θα το κάνω ποτέ. Καλό είναι να προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις σωστά αυτά που γράφονται και μην οδηγείσαι σε αυθαίρετα συμπεράσματα και μάλιστα εκ του πονηρού. Δεν είπε κανείς ότι είναι άχρηστοι παίκτες ο Ναουμίδης και ο Κοκκώνης. Αλλά το να χρησιμοποιείς την καριέρα τους στο εξωτερικό (ελάχιστη του ενός, μικρή του άλλου) για να επιχειρηματολογήσεις υπερ της μεγάλης εμπειρίας τους νομίζω ότι δεν στέκει, αυτό είπα. Μην βλέπεις φαντάσματα και εχθρούς του ΠΑΟΚ γύρω σου. Μακαρι ο ΠΑΟΚ να μπει σφήνα στις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Και δηλώσεις του τύπου "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς" καλό είναι να τις κρατάς έξω από τέτοιου είδους συζητήσεις. Αν δεν έχεις επιχειρήματα ή ακόμα χειρότερα δεν αντέχεις το διάλογο, καλύτερα να μην συμμετέχεις καθόλου. Το να επιτίθεσαι φραστικά σε όποιον έχει αντίθετη άποψη με εσένα είναι καφρίλα (για να έρθω σε εσένα με την Ciudad Real) και όχι οταν λες την αποψή σου. Χολή θα ήταν άμα μιλούσα για την προσωπική ζωή του Τσακίρη. Αλλά φίλε μου ήμουν πάρα πολύ ξεκάθαρος. Μίλησα για την συμπεριφορά του ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, η οποία μόνο αθλητική δεν είναι και αν έχεις αντίρρηση πείσε με, με επιχειρήματα όμως, για το αντίθετο.

Anonymous said...

AFHSTE ISIXO TON PAOK REEEEEEEE!!!THA KATAFERH MONOS TOU XWRIS ESAS NA TO PAIZETAI EIDIMONES!!!!!
O PAOK DN XREIAZETAI KANENAN...me to yliko pou exei kai me hsixia tha ta kataferi kai oxi fetos...iparxi kai tou xronou..pou tha einai akomi pio dynatos kai demenos!!!

Anonymous said...

Ο γνωστός Τσακίρης...:
...Που αποβλήθηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου στη Βέροια
...Που ξανα-αποβλήθηκε κι έχει να εκτίσει στο πρωτάθλημα δεν ξέρω πόσες αγωνιστικές από τον τελικό του πρωταθλήματος (μαζί με τον άλλο... λαμπρό αστέρα τον Γκουτζουβελίδη)
...Που ξανα-ματα-αποβλήθηκε στον ημιτελικό του φάιναλ 4 του μπιτς χάντμπωλ φέτος

Παιδί για σπίτι...

Anonymous said...

Ελα ρε παιδιά, μολις πλυθηκα και εβγαλα τις τσιμπλες απο τα μάτια!!!Και τι ειδα καθαρά?? Ειδα την κλασική Ελληνική μιζέρια: Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Μόλις κάποιος ξεφυγει και βελτιωθεί, να τον κατεβασουμε στα δικά μας χαμηλά μέτρα. Αλλά τώρα πια έχουμε τόσους παικτες έξω που δεν αποτελεί εμπειρία η μικρή και ελάχιστη(???) παρουσία στο εξωτερικό των 2 αναφερθέντων. Γιατι ρε παιδιά τέ΄τοια φαγούρα με τον ΠΑΟΚ? Αλλά βέβαια δεν είναι ομάδα που δουλεύει οπως ο Δούκας, ο Πανελλήνιος, ο "πολυνίκης", ο "Γκάλης του Χαντ-Μπωλλ", ο Κύριος Χρήστος με την σοβαρή διοικητική προσπάθεια του Διομήδη, η "Μητρόπολη" Βέροια , μπλα,μπλα, μπλα.... Τα ιερά και όσια που λέγαμε και πριν. Δηλαδή τα "πιτσιρίκια"??? του Παοκ δεν δουλεύουν σωστά και επαγγελματικά, δεν δικαιούνται την αναγνώριση που τους αναλογεί και την ελπίδα διάκρισης? Εκτός αν, λέω αν κάποιοι ανησυχούν με το ανέβασμα τους?? Επίσης αν κάποιοι δεν γουστάρουν και θέλουν να ακουσουν αυτό που τους βολεύει εντάξει ο Τσακίρης είναι παλιοχαρακτήρας μην τον καλέσετε για φαγητό στο σπίτι!! Κάψτε και το δελτίο του να μην ξαναπαίξει, τιμωρήστε τον με 100 βουρδουλιές και κρεμάστε τον έξω από το Δαις, την Κυψέλη η το Φιλλίπειο (όπου σας βολεύει τον καθένα)Από κάτω να ψέλνει τον επικήδιο χορωδία με τους Βαλαώρα,Αιβαλιώτη,Μπακόπουλο,Γιούπη,Πολίτη κλπ. και όποιος άλλος θέλει να συμμετέχει!! Το σχόλιο για τον Γκουτζουβελίδη πολύ εύστοχο, μάλλον δεν ασχολέισται με το άθλημα τα τελευταία 15 χρόνια, άρα δεν τον ξέρεται η δεν παρακολουθήτε. Ζητώ συγνώμη για το επιθετικό-ειρωνικό ύφος αλλά θα φταίει η απουσία τσίμπλας στα μάτια και στο μυαλλό! Δεν επανέρχομαι άλλο στο θέμα εκτός αν μιλήσουμε για Χάντ-Μπωλλ σε σχέση με ΠΑΟΚ,ΔΟΥΚΑ,ΠΓΣ,Πρωτάθλημα κλπ.
Υ.Γ. Κώστα ακόμα περιμένω τοποθέτηση-άποψη...

Anonymous said...

Υ.Γ.2:Προς θεού δεν ειπα ότι ο Τσακίρης είναι Αγιος. θα πρέπει να βελτιώσει την συμπεριφορά του κατά πολύ γιατί είναι κρίμα ένας παίκτης επιπέδου Εθνικής να χαλάει την εικόνα του, αλλά... ξαναλέω μην τον σταυρώνετε όταν έχουμε όλοι καταπιεί κατά καιρούς απίστευτα άσχημες συμπεριφορές από "αθλητές" ονόματα. Sorry για το μακροσκελές των επιστολών.

Anonymous said...

thelw o paok na parei protathlima kai na erthi meta na sas to voulousi ekei sthn veroia kai thn athina!!!!koitakste ta xalia sas prwta kai meta asxolithite me thn paokara!!!!
forza salonikaaaaaa....

Anonymous said...

YPOURGOS OLE

Anonymous said...

OPFEAS ENDREADAKHS

Anonymous said...

are bronx argises!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ( ΛΑΠΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ)ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ.

Anonymous said...

ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ

Anonymous said...

ΤΣΑΚΙΡΗΣ: Να προσφέρουμε θέαμα στους Παοκτσήδες που θα γεμίζουν το γήπεδο.

http://handball.madblog.gr/note/3290/ΤΣΑΚΙΡΗΣ-Να-προσφέρουμε-θέαμα-στους-Παοκτσήδες.html

Anonymous said...

re file einai dynaton na pistepses oti apantise o xrhstos???????????????????????????????????????
einai dynaton!!!!!!

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ(ΤΣΑΚΙΡΗ-ΚΟΚΚΩΝΗ)Κ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ(ΝΑΟΜΙΔΗΣ-ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΤΛΠ)Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ.ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Κ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΡΩΝΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.